Zobrazeno 1 - 10
of 196
pro vyhledávání: '"Gorlov I.F."'
Autor:
Slozhenkina M.I. Gorlov I.F. Mosolov A.A. Abramov S.A. Natyrov A.K. Stifanko M.D., Gorlov I.F., Mosolov A.A., Abramov S.A., Natyrov A.K., Stifanko M.D.
Publikováno v:
Ветеринария и кормление, Iss 6, Pp 91-94 (2024)
The article describes the results of a study of the effectiveness of the lecithomix feed additive on live weight gain, hematological and biochemical blood parameters of calves. The preparation contains lecithin as an active substance - 27-33% and exc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0317f30df5e34642a3751dbb981e541a
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 120-127 (2018)
The increase in the shelf life of perishable food products is one of the priority trends in the development of the food and processing industry. A study has been carried out of the effect of various doses of ionizing radiation on the safety of refrig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f17d9aaf5d74db6bbf8438facb934f9
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 45, Iss 2, Pp 28-33 (2017)
The technology of producing the whole muscle product from pork enriched with bioavailable forms of iodine and selenium has been developed. The objects of the research are the meat product and seeds of lentil, pregerminated in solutions of potassium i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/607fa49e0a7d46fc9bb9a8d8b7e26a56
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 1, Pp 104-110 (2015)
The use of modern technologies in meat production often leads to the formation of raw meat with uncharacteristic course of autolysis, one raw meat being characterized by a low pH value (less than 5.2), it is pale, flabby and watery (Pale, Soft, Exuda
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8fe33d7206e74df5b9cf89ca09455784
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 1, Iss 2, Pp 15-21 (2013)
A method for determining the stress resistance of slaughter animals by measuring the electric conductivity of the Tan-Fu biologically active point has been developed. The possibility of preventing the formation of signs of PSE and DFD properties in m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6629ba6a7b034477ad6fdc9eb4abd355
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.