Zobrazeno 1 - 10
of 310
pro vyhledávání: '"Gorlov, Ivan P"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giro Tatiana M., Kozlov Sergey V., Gorlov Ivan F., Kulikovskii Andrey V., Giro Anna V., Slozhenkina Marina I., Nikolaev Dmiytiy V., Seidavi Alireza, Mosolov Alexander A.
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 17, Iss 1, Pp 180-188 (2022)
The article presents a study of the antioxidant properties of meat from lambs that received organic forms of iodine and selenium during growth. This meat was included in diets of laboratory animals using a model of acute toxic hepatitis. The experime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cd2ba3a70a4424780d4fb5183700c6f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gorlov, Ivan P.1 (AUTHOR) ivan.gorlov@bcm.edu, Amos, Christopher I.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS Genetics. 2/27/2023, Vol. 18 Issue 2, p1-19. 19p.
Autor:
Bernhardt, Erica B., Chamberlin, Mary D., Gorlov, Ivan P., de Abreu, Francine B., Bloch, Katarzyna J., Peterson, Jason D., Tsongalis, Gregory J., Shirai, Keisuke, Dragnev, Konstantin H., Miller, Todd W., Tafe, Laura J.
Publikováno v:
In Practical Laboratory Medicine August 2020 21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 8, Iss 2, Pp 312-320 (2020)
The paper describes an environmentally safe technology for biofortifying lamb with target components in required concentrations packed in biodegradable film. To address the problem of micronutrient deficiency, we developed a biologically safe method
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/530ca15664fb4be8ae7f06da371d5038
Autor:
Mosolova Natalya I., Gorlov Ivan F., Karpenko Ekaterina V., Anisimova Elena Yu., Tkachenkova Natalia A., Brekhova Svetlana A., Slozhenkina Alexandra A.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 390, p 02043 (2023)
The paper presents the results of studying the influence of the season on the change in the physico-chemical and amino acid composition of milk obtained from black-and-white cows. During the analysis, it was revealed that the composition of milk thro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/043b84cf2fcc413787885dc0d9893b89