Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Goranov, Bogdan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01005 (2024)
A study was conducted to investigate the effect of lactic acid bacteria development involved in starter cultures for the production of lactic acid products. On the basis of the data obtained, concerning its influence on a traditional starter for Bulg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0cc761ab90794b129918e307a75a92d2
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01015 (2024)
Wort-based beverages produced by lactic acid fermentation showed high nutritional value and functional properties but their flavor was not well accepted by consumers. Therefore, raspberry (Rubus idaeus L) seed oil in concentration of 0.0375% (v/v) wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19d9a8309f7a469687dcb811c2c64464
Autor:
Prasev Ivan, Denkova-Kostova Rositsa, Goranov Bogdan, Denkova Zapryana, Gaytanska Yordanka, Koleva Anna, Kostov Georgi
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 02004 (2024)
Sourdough starter development includes examination of potential strains of lactic acid bacteria (LAB), propionic acid bacteria and yeasts, selection of suitable strains, development of combinations and examination of the relationships between the str
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66de19ba8fb24fd3a313dfa7a9e2edf7
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 02003 (2024)
Bacillus amyloliquefaciens M is a non-pathogenic microorganism with probiotic properties isolated from mineral waters in the village of Yabаlkovo, Haskovo region, for inclusion in the composition of probiotics and probiotic foods. It has high antimi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d448292703614935b6130bf1720f6b90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teneva, Desislava, Denkova, Zapryana, Denkova-Kostova, Rositsa, Goranov, Bogdan, Kostov, Georgi, Slavchev, Aleksandar, Hristova-Ivanova, Yana, Uzunova, Galina, Degraeve, Pascal
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2021 344
Autor:
Angelov, Plamen, Mollova-Sapundzhieva, Yordanka, Alonso, Francisco, Goranov, Bogdan, Nedialkov, Paraskev, Bachvarova, Denitsa
Publikováno v:
Molecules; Aug2024, Vol. 29 Issue 15, p3676, 8p
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 58, p 01004 (2023)
The aim of the present study was to evaluate the influence of NaCl concentration on the microflora in Kashkaval cheese produced from cow’s milk. Three cheese samples were obtained - with low (0.7%), medium (1.5%), and standard (3.1%) content of NaC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e42ca37dc28421e839087714e724d69