Zobrazeno 1 - 10
of 423
pro vyhledávání: '"Goršek, A."'
Autor:
Sheimah El Bejjaji, Gladys Ramos-Yacasi, Joaquim Suñer-Carbó, Mireia Mallandrich, Lara Goršek, Chandler Quilchez, Ana Cristina Calpena
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 6, p 362 (2024)
Nanocomposite gels consist of nanoparticles dispersed in a gel matrix. The main aim of this work was to develop nanocomposite gels for topical delivery of Flurbiprofen (FB) for humans and farm animals. Nanocomposite gels were prepared stemming from n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7143356fdd6e49019be23b5539977232
Autor:
Gorsek Sparovec, Tina, Markert, Udo R., Reif, Philipp, Schoell, Wolfgang, Moser, Gerit, Feichtinger, Julia, Mihalic, Zala Nikita, Kargl, Julia, Gargett, Caroline E., Gold, Daniela
Publikováno v:
In Stem Cell Research April 2022 60
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pečar, Darja, Goršek, Andreja
Publikováno v:
In Biomass and Bioenergy December 2020 143
Publikováno v:
In Waste Management 1 February 2020 102:170-178
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the International HVAC&R Congress; 2024, p27-30, 4p
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 8, p 1809 (2021)
Knowledge of the mathematical models of the fermentation processes is indispensable for their simulation and optimization and for the design and synthesis of the applicable control systems. The paper focuses on determining a dynamic mathematical mode
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb70ad9f4f9743da97ce2ef576d85719
Publikováno v:
Acta Silvae et Ligni, Vol 112, Pp 35-47 (2017)
This paper reviews the development of protein adhesives, specifically soy, blood, and casein adhesives. It addresses the formulations and bonding technologies of these protein adhesives from 1930 to 1960, and current commercial formulations. Between
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40f53bafa5e84e76be159e6e325c8b11
In the chapter, milk fermentation for kefir production is studied. The traditional kefir production process based on inoculating kefir grains into milk is considered. The quality and quantity of the produced kefir also depend on the dynamics of the f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2743a5fa3a593afc6de5be5e15c73dc8
https://mts.intechopen.com/articles/show/title/practical-approaches-to-the-control-of-milk-fermentation-with-kefir-grains
https://mts.intechopen.com/articles/show/title/practical-approaches-to-the-control-of-milk-fermentation-with-kefir-grains