Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Gopika T"'
Autor:
Hossain, Aslam, Gopika, T., Anil, Anaswara, Bijimol, B.I., Meera, M.S., Pallab Jana, Parijat, Sameera, S., Soldatov, A.V., Shibli, S.M.A.
Publikováno v:
In International Journal of Hydrogen Energy 28 August 2024 80:612-621
Evaluation of Prescription Pattern and Medication Adherence in Patients with Alcoholic Liver Disease
Autor:
Sanat B Nyamagoud, Mahendra RB, HONEY P S, HARIPRIYA SAJIKUMAR, Gowri Sivan MS, GOPIKA T ANIL
Publikováno v:
Journal of Drug Delivery and Therapeutics. 12:87-90
Background: ALD is the most common cause of morbidity and mortality among patients. A patient’s Medication Non-Adherence may also interfere with the progression of Disease. Analysis of Prescription pattern in ALD helps to ensure the safety of the P
Publikováno v:
2022 4th International Conference on Advances in Computing, Communication Control and Networking (ICAC3N).
Publikováno v:
Journal of Drug Delivery & Therapeutics; Jul/Aug2022, Vol. 12 Issue 4, p87-90, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baby, Renju Sussan, Issac, Alwin, Vasudev, Alka, Sabu, Divya K., Gopika, T. S., Pal, Mansi, Sahu, Ragini
Publikováno v:
Indian Journal of Psychiatric Nursing; Jan-Jun2021, Vol. 18 Issue 1, p29-32, 4p
Publikováno v:
Environment Conservation Journal, Vol 23, Iss 3 (2022)
Thermal processing can produce non-enzymatic browning, protein denaturation, flavor alterations, and vitamin loss in food products. A cold plasma treatment, which is non-thermal, is the greatest option for preserving food products, keeping bioactive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/957092e693a741679d22123128cc6080
Publikováno v:
Environment Conservation Journal, Vol 22, Iss SE (2021)
An attempt was made to prepare a composite biodegradable cup using corn starch, whey protein, carboxymethyl cellulose and glycerol. For biodegradable cup formation, corn starch (5-7%), WPC-35 (1.5-3%), CMC (0.5-2%) and glycerol (2-4%) range was selec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5085aa5cb88248708cb75986673e0188
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.