Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Goosefoot"'
Autor:
Ilker Ugulu, Zafar Iqbal Khan, Sidrah Rehman, Kafeel Ahmad, Khalid Nawaz, Mudasra Munir, Humayun Bashir
Publikováno v:
Pakistan Journal of Analytical & Environmental Chemistry, Vol 23, Iss 2, Pp 225-236 (2022)
Wastewater sources contain enormous amounts of nutrients for plant growth. This study aimed to define the metal accumulation in the goosefoot plant (Chenopodium album L.) of wastewater use in agricultural irrigation and to evaluate the risks of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b15ab8699d054c928d03d581ba484fc6
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 3, p 467 (2023)
Chenopodium berlandieri (pitseed goosefoot) is a widespread native North American plant, which was cultivated and consumed by indigenous peoples prior to the arrival of European colonists. Chenopodium berlandieri is closely related to, and freely hyb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46b4c1803b6a40088c490b499f3a98e9
Autor:
Albert Fekete, Máté Sárospataki
Publikováno v:
Land, Vol 11, Iss 6, p 949 (2022)
For over more than 20 years, Transylvanian ensembles, gardens and parks have been investigated, described and analysed by a research group from Hungary, led by Albert Fekete. The goal of this study of Transylvanian ensembles is to get background info
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b12a54ce73234279ae50e35c1ba80168
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Weed Science, 2006 Sep 01. 54(5), 861-866.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4539475
Autor:
IKEMOTO, Atsushi, FUJIMOTO, Keiko
Publikováno v:
秋田大学教育文化学部研究紀要 自然科学. 76:1-8
To estimate the physiological function of Chenopodium album (white goosefoot, “Shiroza”), polyphenol content and anti-oxidant activity were evaluated. Chenopodium album had higher amount of total polyphenol than the other edible wild plants in Ak
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
FUJIMOTO, Keiko, IKEMOTO, Atsushi
Publikováno v:
秋田大学教育文化学部研究紀要 自然科学. 75:1-11
The edible wild plants were anciently important food materials as sources of nutrients such as vitamins but their utilization has been decreasing in the present day. To elucidate the utilization of edible wild plants in Akita prefecture of Japan, we
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.