Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Good hygiene practice"'
Autor:
Assem Abolmaaty, Dina H. Amin, Reham M. M. Abd El-kader, Alaa F. ELsayed, Basma S. M. Soliman, Amr S. Elbahnasawy, Mahmoud Sitohy
Publikováno v:
Journal of the Egyptian Public Health Association, Vol 97, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Background The world is facing an extraordinarily unprecedented threat from the COVID-19 pandemic triggered by the SARS-CoV-2 virus. Global life has turned upside down, and that several countries closed their borders, simultaneously with the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/396520b700bf4188a9b8b974d09109ca
Autor:
Radinović, Suzana
Namen dela je bil ugotoviti znanje s področja dobre higienske prakse (DHP) pri zaposlenih (58) v izbranem živilskem obratu. Za zaposlene smo s področja DHP izvedli tudi izobraževanje. Znanje smo ocenili z anketo, ki smo jo izvedli pred izobražev
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::222d9798ebef875e01cfa4255a0e85b9
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-146961
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-146961
Autor:
Pirnat, Teja
Uvod: Hišne živali so v današnji družbi postale sestavni del številnih gospodinjstev. Zdravje in dobro počutje hišnih živali je odgovornost, ki jo večina lastnikov jemlje zelo resno. Posledično se lastniki vse bolj zanašajo na visoko kakov
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::493c1210ae143d7c626cb57e5c2b5d87
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=144238
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=144238
Autor:
Jadranka Sokolović, Maja Bukvić, Marina Mikulić, Marija Cvetnić, Željko Cvetnić, Vesna Jaki Tkalec, Sanja Furmeg
Publikováno v:
Veterinarska stanica
Volume 52
Issue 3
Volume 52
Issue 3
Kampilobakterioza je zoonoza koja se na ljude prenosi sa životinja i proizvoda životinjskog podrijetla, a prouzroči ju bakterija iz roda Campylobacter. Kampilobakteri su sveprisutni mikroorganizmi te ih možemo naći u svim vrstama mesa i proizvod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7ad337097049e242eea61e82b321d3c0
https://doi.org/10.46419/vs.52.3.11
https://doi.org/10.46419/vs.52.3.11
Autor:
Kraljević, Tena
Institucijske kuhinje su objekti za posluživanje hrane u okviru pojedinih ustanova, bilo da se radi o vrtićima, školama, staračkim domovima, bolnicama, restoranima za radnike, vojnike itd. Budući da se poslužuje veliki broj obroka na dnevnoj ba
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::aabf499c31a3be63437a1cdd3c23ae76
https://www.bib.irb.hr/1077824
https://www.bib.irb.hr/1077824
Publikováno v:
Food Manufacture. Nov2001, Vol. 76 Issue 11, p52. 1/9p. 1 Color Photograph.
Autor:
Maria Chiara Leva, Ciara Walsh
Publikováno v:
Articles
Increased product shelf-life and globalisation have led to longer and vastly more complicated food chains; potentially presenting greater opportunity for contamination and microbial growth to occur. Modern food safety management systems risk assess h
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::72752c82616d363245731f19fdd40f82
https://arrow.tudublin.ie/schfsehart/438
https://arrow.tudublin.ie/schfsehart/438
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Đurđica Ačkar, Drago Šubarić, Jurislav Babić, Borislav Miličević, Antun Jozinović, Tena Tarnai
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja
Volume 38
Issue 4
Volume 38
Issue 4
Proizvodnja maslinovog ulja važna je gospodarska grana prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj. Kako bi se osigurala konkurentnost na tržištu, potrošačima se mora ponuditi ne samo zdravstveno ispravno, nego i visoko kvalitetno ulje, na što