Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"González-Reynoso O"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Solís-Pacheco J.R, Peña-Eguiluz R, Villanueva-Tiburcio J.E, Viveros-Paredes J.M, Aguilar-Uscanga B.R, Macías-Rodríguez M.E, González-Reynoso O
Publikováno v:
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences. 7:137-142
Non-thermal plasma (NTP) is an emerging technology of great interest because the elimination of pathogens and spoilage microorganisms and their probable use in various industrial sectors such as food and health. In this study was to evaluate the inac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martínez-Angeles, W. L., González-Reynoso, O., García-Ramírez, M. A., Rosado-Mendez, Ivan Miguel, Hernández-Bojórquez, Mariana, Morales-Barcenas, Jose Hector, Galavis, Paulina Esther, Porras-Chaverri, Mariela Adelaida
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2020, Vol. 2348 Issue 1, p1-4, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Solís-Pacheco J.R., Villanueva-Tiburcio J.E., Peña-Eguiluz R., González-Reynoso O., Cabrera-Díaz E., González-Álvarez V., Aguilar-Uscanga, B.R.
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences, Vol 2, Iss 5, Pp 2318-2322 (2013)
The plasma energy is a collection of free particles with positive and negative charges and has demonstrated to be a good prospect for food preservation. The aim of this study was to evaluate the effect of plasma energy on the antioxidant activity, to