Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"González Tenorio, Roberto"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
García Ángeles, Brenda, Soto Simental, Sergio, González Tenorio, Roberto, Ayala Martínez, Maricela
Publikováno v:
Nacameh; 2022, Vol. 16 Issue 1, p39-49, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
González-Tenorio, Roberto1 rtenorio@uaeh.edu.mx, Totosaus, Alfonso2 atotosaus@tese.edu.mx, Caro, Irma3 icarc@unileon.es, Mateo, Javier3 jmato@unileon.es
Publikováno v:
Información Tecnológica. 2013, Vol. 24 Issue 2, p3-13. 11p.
Autor:
Hernández Escalona, Adriana, González Tenorio, Roberto, Franco Fernández, Jesús, Lopes Figueira, Ana Cristina Oliveira, Almaráz Buendia, Isaac, Aguirre Álvarez, Gabriel, Campos Montiel, Rafael German
Publikováno v:
Congreso Internacional de Investigacion Academia Journals; 2019, Vol. 11 Issue 2, p1232-1236, 5p
Autor:
Hernández Escalona, Adriana, Aguirre Álvarez, Gabriel, González Tenorio, Roberto, Campos Montiel, Rafael Germán, Santos Ordoñez, Nestor
Publikováno v:
Congreso Internacional de Investigacion Academia Journals; 2018, Vol. 10 Issue 5, p403-408, 6p
Autor:
Santos Ordoñez, Nestor, Jiménez Alvarado, Rubén, González Tenorio, Roberto, Campos Montiel, Rafael Germán
Publikováno v:
Congreso Internacional de Investigacion Academia Journals; 2017, Vol. 9 Issue 6, p6238-6243, 6p
Autor:
Margarita Dra, Islas Pelcastre, González Tenorio, Roberto, Pérez Soto, Elizabeth, Espino García, José Jesús
Publikováno v:
Congreso Internacional de Investigacion Academia Journals; 2017, Vol. 9 Issue 4, p1020-1024, 5p
Autor:
González Tenorio, Roberto
De todas las características sensoriales que contribuyen a la calidad de la carne, la blandura es probablemente la más importante a la hora de su consumo, ya que la blandura de la carne es parte fundamental en cuanto a la aceptabilidad o rechazo po
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d127ced2a27c41c02637b969dcd629ad
http://www.remeri.org.mx/portal/REMERI.jsp?id=oai:repository.uaeh.edu.mx:14749
http://www.remeri.org.mx/portal/REMERI.jsp?id=oai:repository.uaeh.edu.mx:14749
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.