Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"González Ramírez, Marina"'
Autor:
Gonzalez-Ramirez, Marina, Kazakova, Julia, Garcia-Serrano, Pedro, Ubeda, Cristina, Valero, Eva, Cerezo, Ana B., Troncoso, Ana M., Garcia-Parrilla, M. Carmen
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 August 2024 421
Autor:
Planells-Cárcel, Andrés, Kazakova, Julia, Pérez, Cristina, Gonzalez-Ramirez, Marina, Garcia-Parrilla, M. Carmen, Guillamón, José M.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 May 2024 416
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gallardo Fernández, Marta, González Ramírez, Marina, Cerezo López, Ana Belén, Troncoso González, Ana María, García Parrilla, María del Carmen
Hydroxytyrosol (HT) is a phenolic compound with proven biological properties present in a limited number of foods such as table olives, virgin olive oil (VOO) and wines. The present work aims to evaluate the dietary intake of HT in the European (EU)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3272::a1b15f31aebc70fad8e0d4b4229ce195