Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"González Jordán, Alberto"'
Autor:
González Jordán, Alberto
Les émulsions eau/eau (W/W) ont suscité un grand intérêt en raison de leur potentiel d'application dans différentes industries telles que l'agroalimentaire, les produits pharmaceutiques, les cosmétiques et les soins personnels. Le caractère pa
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2018LEMA1001/document
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 15 November 2018 530:505-510
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 November 2017 532:332-341
Effect of orthophosphate and calcium on the self assembly of concentrated sodium caseinate solutions
Publikováno v:
In International Dairy Journal January 2017 64:1-8
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2015 51:88-94
Autor:
González Jordán, Alberto
Publikováno v:
Cristallography. Université du Maine, 2018. English. ⟨NNT : 2018LEMA1001⟩
Water/water (W/W) emulsions have attracted great interest recently due to their high potential for applications in different industries such as food and beverages, pharmaceutical, cosmetics and personal care. An important issue is the stabilization o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2592::8bb854827d8a9ce0692574c64163d8b8
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-01804024/file/2018LEMA1001.pdf
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-01804024/file/2018LEMA1001.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.