Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"González, Rolando J."'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology January 2014 55(1):51-58
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2013 53(1):76-80
Autor:
Salgado, Pablo R., Drago, Silvina R., Molina Ortiz, Sara E., Petruccelli, Silvana, Andrich, Oscar, González, Rolando J., Mauri, Adriana N.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology January 2012 45(1):65-72
Autor:
Pérez, Adrián A., Drago, Silvina R., Carrara, Carlos R., De Greef, Dardo M., Torres, Roberto L., González, Rolando J.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 87(3):333-340
Autor:
Gonzalez, Rolando J *, De Greef, Dardo M, Torres, Roberto L, Borras, Francisco S, Robutti, José
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2004 37(2):193-198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Wheat and Rice in Disease Prevention and Health 2014:431-441
Autor:
Pastor Cavada, Elena, Drago, Silvina Rosa, González, Rolando J., Juan, Rocío, Pastor, Julio E., Alaiz, Manuel, Vioque, Javier
Flour blends based on whole corn and rice with two added wild legumes at 15% level of cereal replacement were extruded to produce whole grain snacks. Extrusion temperature was 175 °C, and the moisture content was adjusted to 14%. The extruded produc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::3c5acebe3adf8c1f147b6cd1720623da
Wiley Online Library
Wiley Online Library
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pastor-Cavada, Elena, Vioque, Javier, González, Rolando J., Drago, Silvina, Juan, Rocío, Pastor, Julio E.
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Procedimiento de obtención de productos de extrusión a partir de una mezcla de harinas de cereales, que comprende harinas de leguminosas de los géneros Vicia o Lathyrus, extrudidos obtenidos por dicho procedimiento, y composición base empleada co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::023930c218a621469857aa3d46c87cd6
http://hdl.handle.net/10261/50261
http://hdl.handle.net/10261/50261