Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Gong, Jiatai"'
Autor:
Zhang, Qianjin, Gong, Jiatai, Xiang, Hongkun, Hu, Ruizhi, Yang, Xizi, Lv, Jing, Zhang, Wentao, Liu, Ming, Deng, Xiong, Yuan, Xupeng, He, Ziyu, Jiang, Yixuan, Tan, Bie, He, Jianhua, Wu, Shusong
Publikováno v:
In Animal Nutrition December 2023 15:341-349
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hu, Ruizhi, Yang, Xizi, Wang, Long, Su, Dingding, He, Ziyu, Li, Jiaxing, Gong, Jiatai, Zhang, Wentao, Ma, Siqi, Shi, Mingkun, Lv, Jing, Zhang, Qianjin, Hou, De‐Xing, Zhang, Hongfu, He, Jianhua, Yin, Yulong, Wang, Jun, Wu, Shusong
Publikováno v:
Food Frontiers; Nov2024, Vol. 5 Issue 6, p2566-2578, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Long, Hu, Ruizhi, Ma, Siqi, Yang, Xizi, Gong, Jiatai, Xiang, Hongkun, Shi, Mingkun, Yuan, Xupeng, Chen, Liang, Zhang, Hongfu, Tan, Bie, He, Xi, He, Jianhua, Wu, Shusong
Publikováno v:
Animal Nutrition; 20240101, Issue: Preprints
Autor:
Gong J; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Zhang Q; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Hu R; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Yang X; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Fang C; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Yao L; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Lv J; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Wang L; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Shi M; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Zhang W; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Ma S; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Xiang H; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Zhang H; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China.; State Key Laboratory of Animal Nutrition, Institute of Animal Sciences, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, China., Hou DX; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China.; Department of Food Science and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Kagoshima University, Korimoto, Kagoshima, Japan., Yin Y; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., He J; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China., Peng L; Children's Healthcare Institute, The Affiliated Children's Hospital of Xiangya School of Medicine, Central South University (Hunan Children's Hospital), Changsha, China., Wu S; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients, College of Animal Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha, China.
Publikováno v:
Gut microbes [Gut Microbes] 2024 Jan-Dec; Vol. 16 (1), pp. 2340487. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 16.