Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Gomri, Mohamed Amine"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gomri, Mohamed Amine, Bachtarzi, Nadia, Meradji, Meriem, Bouziani, Aridj Elyassamine, Kharroub, Karima
Publikováno v:
Food Biotechnology; 2024, Vol. 38 Issue 3, p238-276, 39p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bachtarzi, Nadia, Gomri, Mohamed Amine, Meradji, Meriem, Gil-Cardoso, Katherine, Ortega, Nàdia, Chomiciute, Gertruda, Del Bas, Josep Maria, López, Quiro, Martínez, Vanesa, Kharroub, Karima
Publikováno v:
International Microbiology; 20230101, Issue: Preprints p1-18, 18p
Autor:
Sahli, Kaouther, Gomri, Mohamed Amine, Esclapez, Julia, Gómez-Villegas, Patricia, Bonete, María-José, León, Rosa, Kharroub, Karima
Publikováno v:
Archives of Microbiology; Jan2022, Vol. 204 Issue 1, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bachtarzi N; Laboratory of Biotechnology and Food Quality (BIOQUAL), Institute of Nutrition, Food and Agri-Food Technologies (INATAA), University of Mentouri Brother's Constantine 1 (UFMC1), Road of Ain El Bey, 25000, Constantine, Algeria. Bachtarzi.nadia@umc.edu.dz., Gomri MA; Laboratory of Biotechnology and Food Quality (BIOQUAL), Institute of Nutrition, Food and Agri-Food Technologies (INATAA), University of Mentouri Brother's Constantine 1 (UFMC1), Road of Ain El Bey, 25000, Constantine, Algeria., Meradji M; Laboratory of Biotechnology and Food Quality (BIOQUAL), Institute of Nutrition, Food and Agri-Food Technologies (INATAA), University of Mentouri Brother's Constantine 1 (UFMC1), Road of Ain El Bey, 25000, Constantine, Algeria., Gil-Cardoso K; Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, Technological Unit of Nutrition and Health, Reus, Spain., Ortega N; Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, Technological Unit of Nutrition and Health, Reus, Spain., Chomiciute G; Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, Technological Unit of Nutrition and Health, Reus, Spain., Del Bas JM; Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, Biotechnology Area, Reus, Spain., López Q; Creaciones Aromáticas Industriales SA, Cuatrecasas i Arimí, 2, 08192, Sant Quirze del Vallès, Barcelona, Spain., Martínez V; Creaciones Aromáticas Industriales SA, Cuatrecasas i Arimí, 2, 08192, Sant Quirze del Vallès, Barcelona, Spain., Kharroub K; Laboratory of Biotechnology and Food Quality (BIOQUAL), Institute of Nutrition, Food and Agri-Food Technologies (INATAA), University of Mentouri Brother's Constantine 1 (UFMC1), Road of Ain El Bey, 25000, Constantine, Algeria.
Publikováno v:
International microbiology : the official journal of the Spanish Society for Microbiology [Int Microbiol] 2024 Feb; Vol. 27 (1), pp. 239-256. Date of Electronic Publication: 2023 Jun 07.
Autor:
Sahli K; Équipe Métabolites Des Extremophiles (METEX), Laboratoire de Recherche Biotechnologie Et Qualité Des Aliments (BIOQUAL), Institut de la Nutrition, de l'Alimentation et Des Technologies Agro-Alimentaires (INATAA), Université Frères Mentouri Constantine, 1 (UFMC1), Route de Ain el Bey, 25000, Constantine, Algeria. kaouther.sahli@umc.edu.dz., Gomri MA; Équipe Métabolites Des Extremophiles (METEX), Laboratoire de Recherche Biotechnologie Et Qualité Des Aliments (BIOQUAL), Institut de la Nutrition, de l'Alimentation et Des Technologies Agro-Alimentaires (INATAA), Université Frères Mentouri Constantine, 1 (UFMC1), Route de Ain el Bey, 25000, Constantine, Algeria., Esclapez J; Agrochemistry and Biochemistry Department, Biochemistry and Molecular Biology Division, Faculty of Science, University of Alicante, Ap 99, 03080, Alicante, Spain., Gómez-Villegas P; Laboratory of Biochemistry, Faculty of Experimental Sciences, Marine International Campus of Excellence (CEIMAR), University of Huelva, 2110, Huelva, Spain., Bonete MJ; Agrochemistry and Biochemistry Department, Biochemistry and Molecular Biology Division, Faculty of Science, University of Alicante, Ap 99, 03080, Alicante, Spain., León R; Laboratory of Biochemistry, Faculty of Experimental Sciences, Marine International Campus of Excellence (CEIMAR), University of Huelva, 2110, Huelva, Spain., Kharroub K; Équipe Métabolites Des Extremophiles (METEX), Laboratoire de Recherche Biotechnologie Et Qualité Des Aliments (BIOQUAL), Institut de la Nutrition, de l'Alimentation et Des Technologies Agro-Alimentaires (INATAA), Université Frères Mentouri Constantine, 1 (UFMC1), Route de Ain el Bey, 25000, Constantine, Algeria.
Publikováno v:
Archives of microbiology [Arch Microbiol] 2021 Dec 04; Vol. 204 (1), pp. 6. Date of Electronic Publication: 2021 Dec 04.