Zobrazeno 1 - 10
of 682
pro vyhledávání: '"Gomes C.M."'
Publikováno v:
Applied Rheology, Vol 16, Iss 1, Pp 26-31 (2006)
Rheological properties of food fluids are useful for quality control, texture evaluation, and food structure determination. The rheological behavior is dependent on the size, form and concentration of solids in suspension and the system structure. St
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a12614f69a75490e81cb8ab56504f089
Publikováno v:
In Clinical Microbiology and Infection November 2019 25(11):1315-1327
Autor:
Sevilha-Santos, L., dos Santos Júnior, A.C.M., Medeiros-Silva, V., Bergmann, J.O., da Silva, E.F., Segato, L.F., Arabi, A.Y.M., de Paula, N.A., Sampaio, R.N.R., Lima, B.D., Gomes, C.M.
Publikováno v:
In Clinical Microbiology and Infection February 2019 25(2):242-247
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.