Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Gomes, Tatiane Aparecida"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siepmann, Francieli Begnini, Almeida, Beatriz Sousa de, Gomes, Tatiane Aparecida, Waszczynskyj, Nina, Spier, Michele Rigon
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias; Vol. 43 No. 2 (2022); 693-712
Semina: Ciências Agrárias; v. 43 n. 2 (2022); 693-712
Semina. Ciências Agrárias
Universidade Estadual de Londrina (UEL)
instacron:UEL
Semina: Ciências Agrárias; v. 43 n. 2 (2022); 693-712
Semina. Ciências Agrárias
Universidade Estadual de Londrina (UEL)
instacron:UEL
The interplay between biochemical characteristics and the generation of volatile compounds in 11 type II sourdough fermented by single strains of lactic acid bacteria (LAB) was studied. Samples were collected at 0, 6, 9, 12, 15, 18 and 24h for analys
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Microbial Levels in Apple Must and Their Association with Fruit Selection, Washing and Sanitization.
Autor:
Gomes, Tatiane Aparecida1, Filho, Mauro Rodrigues Salvador1, Zielinski, Acácio Antonio Ferreira1, Pietrowski, Giovana de Arruda Moura2, Nogueira, Alessandro1
Publikováno v:
Journal of Food Safety. May2014, Vol. 34 Issue 2, p141-149. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arruda Moura Pietrowski, Giovana, Grochoski, Mayara, Sartori, Gabriela Felkl, Gomes, Tatiane Aparecida, Wosiacki, Gilvan, Nogueira, Alessandro
Publikováno v:
Yeast; Aug2015, Vol. 32 Issue 8, p559-565, 7p
Autor:
de Arruda Moura Pietrowski G; Department of Food, Federal Technological University of Paraná, Ponta Grossa Campus, PR, Brazil., Grochoski M; Department of Food, Federal Technological University of Paraná, Ponta Grossa Campus, PR, Brazil., Sartori GF; Department of Food, Federal Technological University of Paraná, Ponta Grossa Campus, PR, Brazil., Gomes TA; Department of Food Science and Technology, State University of Ponta Grossa, PR, Brazil., Wosiacki G; Department of Food Science and Technology, State University of Ponta Grossa, PR, Brazil., Nogueira A; Department of Food Science and Technology, State University of Ponta Grossa, PR, Brazil.
Publikováno v:
Yeast (Chichester, England) [Yeast] 2015 Aug; Vol. 32 (8), pp. 559-65. Date of Electronic Publication: 2015 Jul 14.