Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Gombau, J."'
Autor:
Gombau, J., Nadal, P., Canela, N., Gómez-Alonso, S., García-Romero, E., Smith, P., Hermosín-Gutiérrez, I., Canals, J.M., Zamora, F.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2019 275:397-406
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02004 (2019)
Wines from grapes of Cabernet Sauvignon of the AOC Tarragona were elaborated with supplementation or not of two specific inactivated dry yeasts (Optired® and Optimum Red®; Lallemand Inc.) or with an experimental grape-skin extract. All the wines tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c275dfddf464ef89af3a50278c5f2c7
Autor:
Vignault A., Pascual O., Gombau J., Jourdes M., Moine V., Fermaud M., Roudet J., Canals J.M., Teissedre P.-L., Zamora F.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02005 (2019)
This communication synthetize all the results obtained by the OIV working group on oenological tannins to the current date. The obtained results confirm that oenological tannins really exert a protection effect against grape juice and wine oxidation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6ffe3f85a3f4b3ba95fe8159f4cee82
Autor:
Vignault A., Pascual O., Gombau J., Jourdes M., Moine V., Canals J.M., Teissedre P-L., Zamora F.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02015 (2019)
This communication actualizes the status of the research of the OIV working group on oenological tannins with the purpose of deepening the knowledge of the mechanisms and functionalities of oenological tannins in winemaking. The obtained results conf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f9f7c5cc7394c8995a609ce4032d7ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.