Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Golovko, Tatyana"'
Autor:
Stepanova, Tatyana, Mykola, Golovko, Golovko, Tatyana, Vasylenko, Olha, Prymenko, Владислав, Lapitskaya, Nadiya
Publikováno v:
Journal of Chemistry and Technologies; Том 30 № 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies
The chemical composition of vetch seeds (Vicia sativa L.) was studied to determine its potential as a raw material for obtaining protein isolate by pH-shifting treatment. Research results confirm the effectiveness of using vetch seeds to obtain prote
Autor:
Stepanova, Tetiana M., Golovko, Mykola P., Golovko, Tatyana M., Pertsevoi, F. V., Vasylenko, Olha O., Prymenko, Vladyslav G., Lapytska, Nadiya V., Koshel, Olena Yu.
Publikováno v:
Journal of Chemistry & Technologies; 2022, Vol. 30 Issue 4, p652-658, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samoichuk, K.1,2 samanya_kir@mail.ru, Poludnenko, O.,3 vyunik.olga@gmail.com, Palyanichka, N.4,5 palyanichkan@gmail.com, Verkholantseva, V.6,7 milaeva.v@mail.ru, Petrychenko, S.7,8 psv-62@mail.ru
Publikováno v:
Technology Audit & Production Reserves. 2017, Vol. 2 Issue 3(34), p41-46. 6p.
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2018, Vol. 94 Issue 11, p42-48, 7p
Autor:
Holovko, T.1 golovko.tatyana.10@gmail.com, Helikh, А.2 gelihsumy@gmail.com, Holovko, M.3 golovko.pal@gmail.com, Prymenko, V.4 primenkovlad@gmail.com, Zherebkin, M.5 Zherebkin.maxim@gmail.com
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2020, Vol. 14 Issue 1, p109-116. 8p.
Autor:
Holovko, M.1 Golovko.pal@gmail.com, Holovko, T.2 Golovko.tatyana@gmail.com, Gelikh, А.3 gelihsumy@gmail.com, Zherebkin, M.4 Zherebkin.maxim@gmail.com
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2018, Vol. 12 Issue 4, p86-93. 8p.
Autor:
Головко, М. П.1 Golovko.pal@gmail.com, Головко, Т. М.2 Golovko.tatyana@gmail.com, Крикуненко, Л. О.3 Krikynenko_LO@ukr.net
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2017, Vol. 11 Issue 3, p53-60. 8p.
Autor:
Golovko, N.1,2 golovko.pal@gmail.com, Golovko, T.3,4 golovko_tn@mail.ru, Gelikh, A.5 gelihsumy@gmail.com
Publikováno v:
Technology Audit & Production Reserves. 2017, Vol. 2 Issue 3(34), p36-41. 6p.
Publikováno v:
Internal Medicine Journal; Apr2016 Supplement, Vol. 46, p5-50, 1p