Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Golovacheva Y."'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 50, Iss 1, Pp 115-123 (2020)
Introduction. Vegetable raw materials have always been and still remain the main raw material for obtaining extracts. The extraction process is the most important stage during the production of extracts and aromatic spirits. The research objective wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc10fff01bfa443f8ad4d275554f5406
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 4, Pp 531-544 (2019)
Introduction. Bread and bakery are products of mass consumption. However, bread can hardly be considered as a perfectly balanced healthy product. To improve the quality of bread and bakery products, it is necessary to develop new formulations of baki
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4cc4c4720494ec98e792d2595ba1eb9
Publikováno v:
International Journal of Ecosystems & Ecology Sciences; 2022, Vol. 12 Issue 4, p409-420, 12p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.