Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Golden Delicious apple"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2530 (2024)
Consumers often face a lack of information regarding the quality of apples available in supermarkets. General appearance factors, such as color, mechanical damage, or microbial attack, influence consumer decisions on whether to purchase or reject the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76c58323548a45c19828b251b2eab6d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 1, p 159 (2022)
This work aims to estimate the shelf life of Golden Delicious apple fruit stored at room temperature by determining the changing trend in color every week using a non-destructive measurement method. Moreover, the study will measure the changes in wei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9bda6c4d8bed46849264e2e17753b2c7
Publikováno v:
Information Processing in Agriculture, Vol 4, Iss 1, Pp 33-40 (2017)
In this paper, a computer vision-based algorithm for golden delicious apple grading is proposed which works in six steps. Non-apple pixels as background are firstly removed from input images. Then, stem end is detected by combination of morphological
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31208c45be7c4462b2ad04b1eb927afc
Autor:
Víctor Manuel Guerrero Prieto, Juan Luis Jacobo Cuéllar, Rafael Ángel Parra Quezada, Marcos Iván Linares Marrufo, Damaris Leopoldina Ojeda Barrios, Ofelia Adriana Hernández Rodríguez, Loreto Robles Hernández, David Ignacio Berlanga Reyes, Iván Javier Cabanillas Mata
Publikováno v:
Nova Scientia, Vol 11, Iss 22 (2019)
As an alternative control method, to improve control and to reduce synthetic fungicide use, three Candida oleophila strains and/or four commercial synthetic fungicides were used to control Botrytis cinerea damage on postharvest apple fruit. Synthetic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06ce49e844d54b8abac317d9dc2241e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.