Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Golay PA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aparicio-Ruiz R; Instituto de la Grasa (CSIC), Sevilla, Spain., Casadei E; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum - Università di Bologna, Cesena, Italy., Ortiz-Romero C; Instituto de la Grasa (CSIC), Sevilla, Spain., García-González DL; Instituto de la Grasa (CSIC), Sevilla, Spain., Servili M; Department of Agricultural, Food and Environmental Sciences, Università degli Studi di Perugia, Perugia, Italy., Selvaggini R; Department of Agricultural, Food and Environmental Sciences, Università degli Studi di Perugia, Perugia, Italy., Lacoste F; ITERG (Institut des Corps Gras), Canejan, France., Escobessa J; ITERG (Institut des Corps Gras), Canejan, France., Vichi S; Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia, Campus de l'Alimentació de Torribera, Universitat de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Spain., Quintanilla-Casas B; Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia, Campus de l'Alimentació de Torribera, Universitat de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Spain., Tres A; Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia, Campus de l'Alimentació de Torribera, Universitat de Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Spain., Golay PA; Nestlé Research Center, Lausanne, Switzerland., Lucci P; Università degli Studi di Udine, Udine, Italy., Moret E; Università degli Studi di Udine, Udine, Italy., Valli E; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum - Università di Bologna, Cesena, Italy., Bendini A; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum - Università di Bologna, Cesena, Italy., Gallina Toschi T; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum - Università di Bologna, Cesena, Italy.
Publikováno v:
MethodsX [MethodsX] 2022 Dec 16; Vol. 10, pp. 101972. Date of Electronic Publication: 2022 Dec 16 (Print Publication: 2023).
Autor:
Beggio M; Nestlé Research Center, Lausanne, Switzerland., Cruz-Hernandez C; Nestlé Research Center, Lausanne, Switzerland., Golay PA; Nestlé Research Center, Lausanne, Switzerland., Lee LY; The Children's Medical Institute, National University Hospital, Singapore.; Department of Pediatrics, Yong Loo Lin School of Medicine, National University of Singapore, Singapore., Giuffrida F; Nestlé Research Center, Lausanne, Switzerland.
Publikováno v:
Journal of separation science [J Sep Sci] 2018 Apr; Vol. 41 (8), pp. 1805-1811. Date of Electronic Publication: 2018 Feb 09.