Zobrazeno 1 - 10
of 137
pro vyhledávání: '"Golakoti Trimurtulu"'
Autor:
Manikyeswara Rao Konda, Krishnaraju Venkata Alluri, Prason Kumar Janardhanan, Golakoti Trimurtulu, Krishanu Sengupta
Publikováno v:
Journal of the International Society of Sports Nutrition, Vol 15, Iss 1 (2018)
Background A proprietary composition GMCT contains extracts of two popular Asian herbs viz., Garcinia mangostana (GM) fruit rind and Cinnamomum tamala (CT) leaf. We systematically evaluated physical performance and muscle strength enhancing ability o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e3155e04d424bd09db4d813df640810
Autor:
Dodda, Sundararaju, Polavarapu, Sujatha, Alluri, Krishnaraju Venkata, Golakoti, Trimurtulu, Sengupta, Krishanu, Sucharitakul, Phuping
Publikováno v:
Journal of Toxicology; 11/27/2024 v, Vol. 2024, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meka, Bharani, Ravada, Suryachandra Rao, Muthyala, Murali Krishna Kumar, Kurre, Purna Nagasree, Golakoti, Trimurtulu
Publikováno v:
In Bioorganic Chemistry October 2018 80:408-421
Autor:
Kundimi, Sreenath, Chinta, Gopichand, Alluri, Krishnaraju Venkata, Golakoti, Trimurtulu, Veeramachaneni, Sudipta, Ramanathan, Guru, Sengupta, Krishanu
Publikováno v:
Journal of the American Nutrition Association; April 2024, Vol. 43 Issue: 3 p286-295, 10p
Autor:
Meka, Bharani, Ravada, Suryachandra Rao, Murali Krishna Kumar, Muthyala, Purna Nagasree, Kurre, Golakoti, Trimurtulu
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry 15 February 2017 25(4):1374-1388
Publikováno v:
International Journal of Medical Sciences, Vol 7, Iss 6, Pp 366-377 (2010)
Aflapin® is a novel synergistic composition derived from Boswellia serrata gum resin (Indian Patent Application No. 2229/CHE/2008). Aflapin is significantly better as an anti-inflammatory agent compared to the Boswellia extracts presently available
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26c29ccfa71344ee8a94ec8b4ea5eb95
Autor:
Sinha, Swaraj, Alluri, Krishnaraju Venkata, Somepalli, Venkateswarlu, Golakoti, Trimurtulu, Sengupta, Krishanu
Publikováno v:
Food & Nutrition Research; 2023, Vol. 67, p1-16, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.