Zobrazeno 1 - 10
of 306
pro vyhledávání: '"Gokare P"'
Autor:
Ihana Aguiar Severo, Gilvana Scoculi de Lira, Ranga Rao Ambati, Ravishankar Aswathnarayana Gokare, José Viriato Coelho Vargas, Juan Ordonez, André Bellin Mariano
Publikováno v:
Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100318- (2024)
The world population is expected to reach 9.8 billion by 2050 according to a report by the United Nations. The global demand for alternative proteins from different sources, such as microalgae, mycoproteins, insects, cell-based, cultured meat, meat s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7adbc1130d904e718f606140fc2553dd
Autor:
Hissashi Iwamoto, Carlos Ricardo Soccol, Denisse Tatiana Molina-Aulestia, Juliana Cardoso, Gilberto Vinícius de Melo Pereira, Luciana Porto de Souza Vandenberghe, Maria Clara Manzoki, Ranga Rao Ambati, Gokare Aswathanarayana Ravishankar, Júlio Cesar de Carvalho
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 2, p 106 (2024)
Lutein, a yellow xanthophyll carotenoid, is increasingly recognized for its nutraceutical benefits, particularly in protecting the retina’s macula from age-related degeneration. Microalgae are a promising source of lutein, which can be a primary pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/107e0a9d5dd44dbaae8477b58be9a0e8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Júlio Cesar de Carvalho, Luis Daniel Goyzueta-Mamani, Denisse Tatiana Molina-Aulestia, Antônio Irineudo Magalhães Júnior, Hissashi Iwamoto, RangaRao Ambati, Gokare A. Ravishankar, Carlos Ricardo Soccol
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 10, p 484 (2022)
The antioxidant and food pigment astaxanthin (AX) can be produced by several microorganisms, in auto- or heterotrophic conditions. Regardless of the organism, AX concentrations in culture media are low, typically about 10–40 mg/L. Therefore, large
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50500182c1b34cce812ac4b27aeee8f1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maizatul Azrina Yaakob, Radin Maya Saphira Radin Mohamed, Adel Al-Gheethi, Ravishankar Aswathnarayana Gokare, Ranga Rao Ambati
Publikováno v:
Cells, Vol 10, Iss 2, p 393 (2021)
Microalgae can be used as a source of alternative food, animal feed, biofuel, fertilizer, cosmetics, nutraceuticals and for pharmaceutical purposes. The extraction of organic constituents from microalgae cultivated in the different nutrient compositi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d73bf777c9e540d2880eec6599f75ab7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 12, Iss 1, Pp 128-152 (2014)
There is currently much interest in biological active compounds derived from natural resources, especially compounds that can efficiently act on molecular targets, which are involved in various diseases. Astaxanthin (3,3′-dihydroxy-β, β′-carote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/377e7ed4e9694eb289872fbaf04efd1d