Zobrazeno 1 - 10
of 181
pro vyhledávání: '"Gojkovic Z"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Majken K. Jensen, Møller La, S.M. Knudsen, Harholt J, Garcia Sanchez R, Olsen O, Simmelsgaard Nielsen Mt, Lu Q, Lengeler K, Birgitte Skadhauge, Carciofi M, Jochen Förster, Katz M, Gojkovic Z, Jeppe Thulin Østerberg, Murozuka E, Morten Arendt Rasmussen, Ilka Braumann, Toni Wendt, Marit E. Jørgensen, Geoffrey B. Fincher, Striebeck A, Petersen Lt, Voss C, Kasper Nielsen, Thomsen Hc, Bodevin S, Christoph Dockter, Jose A. Cuesta-Seijo, Fennessy Rt, Solodovnikova N, Husum Jo, Pedas Pr, Birger Lindberg Møller
Novel crop improvement methodologies, including the exploitation of natural genetic variation, are urgently required to feed our rapidly growing human population in the context of global climate change. Here we describe a ‘Fast Identification of Nu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2ed3702f54fe0108185cfd9d411e11b7
https://doi.org/10.1101/2021.05.20.444969
https://doi.org/10.1101/2021.05.20.444969
Publikováno v:
In Annals of Oncology June 2016 27 Supplement 2:ii40-ii40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing, 124(4), 389-402. Institute of Brewing and Distilling
Journal of the Institute of Brewing, 124(4), 389-402. Wiley-Blackwell
Journal of the Institute of Brewing, 124(4), 389-402. Wiley-Blackwell
Non‐Saccharomyces yeasts were evaluated for their fermentation properties and the production of pleasant fruity aromas in three industrial media (beer, wine and cider). A total of 99 yeasts were screened for aroma production using a simple olfactor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::884854475752bf2077d926625e6fce41
https://pure.knaw.nl/portal/en/publications/8bf240f6-f073-436d-831c-ad84ea75ce5d
https://pure.knaw.nl/portal/en/publications/8bf240f6-f073-436d-831c-ad84ea75ce5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.