Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Gohil V. P."'
Autor:
Gohil V. P., Meher Ramakanta
Publikováno v:
Nonlinear Engineering, Vol 8, Iss 1, Pp 368-379 (2019)
In this paper, the counter-current Imbibition phenomenon is considered in a fractured heterogeneous porous medium with the consideration of different porous materials like fine sand, volcanic sand and glass beads and magnetic field effect. The Homoto
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e85372ce92ed46b5b20a0ce69188740f
Autor:
Gohil, V. A., Bhatnagar, S. P.
Publikováno v:
RAA 2019 Vol. 19 No. 9, 125(8pp)
We present the results of a time-resolved photometric and time-series analysis of a RR Lyrae type star RR Gem. The main results are as follows: We found RR Gem's pulsation period, 0.39689 d, and its V and I mean magnitudes, 11.277 (V) and 11.063 (I)
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1904.11158
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meher, Ramakanta, Gohil, V. P.
Publikováno v:
International Journal of Computational Materials Science & Engineering; Jun2020, Vol. 09 Issue 02, pN.PAG-N.PAG, 19p
Autor:
Goadsby, PJ, Barbanti, P, Lambru, G, Ettrup, A, Laurberg Christoffersen, C, Krog Josiassen, M, Phul, R, Sperling, B, Gohil, V
Publikováno v:
The Canadian Journal of Neurological Sciences; June 2023, Vol. 50 Issue: Supplement 2 pS61-S61, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Control; 1995, Vol. 6 Issue: 6 p365-369, 5p
Publikováno v:
Food Microbiology; April, 1996, Vol. 13 Issue: 2 p159-164, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.