Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Goh, Kelvin Kim Tha"'
Autor:
Abdol Rahim Yassin, Zawanah, Binte Abdul Halim, Fatin Natasha, Taheri, Afsaneh, Goh, Kelvin Kim Tha, Du, Juan
Publikováno v:
In LWT 15 July 2023 184
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2023 135
Autor:
Ang, Cai Ling, Matia-Merino, Lara, Sims, Ian M., Sargison, Liam, Edwards, Patrick J.B., Lim, Kaiyang, Goh, Kelvin Kim Tha
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2022 132
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2021 117
Autor:
Goh, Kelvin Kim Tha
The aim of this study was to explore the characteristics of a non-gelling exopolysaccharide (EPS) obtained from Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus NCFB 2483 and a gelling EPS obtained from Sphingomonas elodea ATCC 31461 (31461). The EPSs wer
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10179/1728
Autor:
Yuris, Anynda, Matia-Merino, Lara, Hardacre, Allan Keith, Hindmarsh, Jason, Goh, Kelvin Kim Tha
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2018 79:1-12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2015 49:240-247
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.