Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Gogus, Nihan"'
Autor:
GOGUS, Nihan, GÜN, Aleyna
Publikováno v:
Volume: 7, Issue: 1 1-13
Aydın Gastronomy
Aydın Gastronomy
In this study, it was aimed to determine the sensory properties of bread produced from wet tarhana dough. In order to determine the suitability of the breads produced from the wet form of tarhana for consumption, four different breads were produced b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::0e0ec054f225a61caa5d7acbd6302922
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas/issue/75546/1124891
https://dergipark.org.tr/tr/pub/aydingas/issue/75546/1124891
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2007 127(2):322-334
Publikováno v:
In Saving Food 2019:117-140
Autor:
GOGUS, Nihan, TARI, Canan
Publikováno v:
Volume: 44, Issue: 5 802-809
Gıda
Gıda
Pectinases have been used formany industrial applications since long time ago. The largest industrialapplication of these enzymes is in fruit juice and wine production for theextraction, filtration and clarification and for the maceration of fruits a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d87ae9b54d6b20bbc94e7bbeefbf1c0f
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/aba5f8d3-ead4-4e03-b70d-911e59eef2ac/oai
https://avesis.deu.edu.tr/publication/details/aba5f8d3-ead4-4e03-b70d-911e59eef2ac/oai
Autor:
Alexandre, Elisabete M.C., Almli, Valérie L., Alvarez, Graciela, Aschemann-Witzel, Jessica, Caldeira, Carla, Corrado, Sara, Costello, Christine, de Hooge, Ilona E., De Steur, Hans, Dora, Manoj K., Filipini, Gabriel da Silva, Gellynck, Xavier, Glaue, Selale, Gogus, Nihan, Gomiero, Tiziano, Liu, Gang, Manzocco, Lara, Martins, Paola Chaves, Martins, Vilásia Guimarães, McCarthy, Ultan, Mercier, Samuel, Mondor, Martin, Moreira, Sílvia A., Otles, Semih, Parmar, Aditya, Pearce, Darian, Pintado, Manuela, Pinto, Carlos A., Plazzotta, Stella, Romani, Viviane Patrícia, Sala, Serenella, Saraiva, Jorge A., Sinkko, Taija, Stella, Despoudi, Tavman, Sebnem, Uysal, Ismail, Villeneuve, Sebastien, Wesana, Joshua, Xue, Li
Publikováno v:
In Saving Food 2019:xi-xiii
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.