Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Goffe, L."'
Autor:
Adams, J, Doherty, A, Wrieden, W, Goffe, L, Hillier-Brown, F, Lake, AA, Araujo-Soares, V, Summerbell, C, White, M, Adamson, AJ
Publikováno v:
Journal of Epidemiology and Community Health (1979-), 2016 Sep 01. 70, A78-A78.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26383665
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brown, Heather, Kirkman, Scott, Albani, V, Goffe, L, Akhter, N, Hollingsworth, Bruce, von Hinke, Stephanie, Lake, Amelia
Publikováno v:
Brown, H, Kirkman, S, Albani, V, Goffe, L, Akhter, N, Hollingsworth, B, von Hinke, S & Lake, A 2021, ' The impact of school exclusion zone planning guidance on the number and type of food outlets in an English local authority ', Health and Place, vol. 70 (2021), 102600 . https://doi.org/10.1016/j.healthplace.2021.102600
The use of planning policy to manage and create a healthy food environment has become a popular policy tool for local governments in England. To date there has been no evaluation of their short-term impact on the built environment. We assess if plann
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2642::c777f29fbf0870661f8e43ed6d4b9294
https://research-information.bris.ac.uk/ws/files/301656924/Full_text_PDF_final_published_version_.pdf
https://research-information.bris.ac.uk/ws/files/301656924/Full_text_PDF_final_published_version_.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Goffe L, Hillier-Brown F, Doherty A, Wrieden W, Aa, Lake, Araujo-Soares V, Summerbell C, White M, Ashley Adamson, Adams J
Publikováno v:
International journal of behavioral nutrition and physical activity, 2016, Vol.13, pp.102 [Peer Reviewed Journal]
Europe PubMed Central
Europe PubMed Central
$\textbf{Background:}$ Takeaway food has a relatively poor nutritional profile. Providing takeaway outlets with reduced-holed salt shakers is one method thought to reduce salt use in takeaways, but effects have not been formally tested. We aimed to d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::96ba862b9b64d0c682418596b0c062c4
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/261306
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/261306