Zobrazeno 1 - 10
of 528
pro vyhledávání: '"Godwin Richard"'
Autor:
Godwin, Richard J., White, David R., Dickin, Edward T., Kaczorowska-Dolowy, Magdalena, Millington, William A.J., Pope, Emily K., Misiewicz, Paula A.
Publikováno v:
In Soil & Tillage Research September 2022 223
Autor:
Maanea Lonia Ramphinwa, Godwin Richard Ainamensa Mchau, Mpho Edward Mashau, Ntakadzeni Edwin Madala, Vimbayi Grace Petrova Chimonyo, Thembinkosi Albert Modi, Tafadzwanashe Mabhaudhi, Vuyisile Samuel Thibane, Fhatuwani Nixwell Mudau
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Herbal tea is a rich source of secondary metabolites which are reputed to have medicinal and nutritional efficacy. These secondary metabolites are influenced by the abiotic and biotic stresses that improve the production of herbal teas in terms of bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84c0a26954ac48aab8a31edd9a2370ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Soil & Tillage Research January 2021 205
Autor:
Cecil, Charles O.
Publikováno v:
World Affairs, 1964 Apr 01. 127(1), 46-47.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20670459
Autor:
Vuyisile Samuel Thibane, Maanea Lonia Ramphinwa, Godwin Richard Ainamensa Mchau, Fhatuwani Nixwell Mudau
Publikováno v:
Cosmetics, Vol 9, Iss 6, p 133 (2022)
Athrixia phylicoides DC. (Bush tea) is a shrub harvested in the north-eastern mountain regions of South Africa and belongs to the Asteraceae family. Generally, A. phylicoides is consumed as a hot tea beverage for its associated health benefits. The u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0701510a78f4f83bc9cd2501f345d75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 12, p 3600 (2021)
Spider plant (Cleome gynandra L.) is an important leafy vegetable that grows naturally in many parts of the world. The leaves are highly nutritious and are used mainly for human consumption. The mineral content and phenolic compounds of 17 genotypes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9607691fc61491e8ad92fd7d750f422
Publikováno v:
In Biosystems Engineering July 2016 147:183-192
Autor:
Kraar, Louis, Brody, Leslie, Farnham, Alan, Kirkpatrick, David, Riley, II, Charles A., Sellers, Patricia, Steinbreder, H. John
Publikováno v:
Fortune. 10/12/1987, Vol. 116 Issue 8, p8. 1p.