Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Godon, Blandine"'
Autor:
Ham, Horiya Nassiba, Mention, Matthieu M., Godon, Blandine, Brunissen, Fanny, Thomas, Manon, Allais, Florent, Lopez, Michel, Imatoukene, Nabila
Publikováno v:
In Process Biochemistry June 2024 141:190-198
Autor:
Combes, Jeanne, Imatoukene, Nabila, Couvreur, Julien, Godon, Blandine, Fojcik, Clémentine, Allais, Florent, Lopez, Michel
Publikováno v:
In Process Biochemistry November 2022 122 Part 2:357-362
Autor:
Combes, Jeanne, Imatoukene, Nabila, Couvreur, Julien, Godon, Blandine, Brunissen, Fanny, Fojcik, Clémentine, Allais, Florent, Lopez, Michel
Publikováno v:
In Bioresource Technology October 2021 337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Majira, Amel, Godon, Blandine, Foulon, Laurence, van der Putten, Jacinta C., Cezard, Laurent, Thierry, Marina, PION, Florian, Bado-Nilles, Anne, Pandard, Pascal, Jayabalan, Thangavelu, Aguié-Beghin, Véronique, Ducrot, Paul Henri, Lapierre, Catherine, Marlair, Guy, Gosselink, Richard J. A., Cottyn, Betty
Publikováno v:
ChemSusChem 21 (12), 4799-4809. (2019)
A grass soda technical lignin (PB1000) underwent a process combining solvent fractionation and treatment with an ionic liquid (IL), and a comprehensive investigation of the structural modifications was performed by using high-performance size-exclusi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::4147bcd06d1ce1b7116cbd86121c7929
http://prodinra.inra.fr/record/488964
http://prodinra.inra.fr/record/488964
Autor:
Godon, Blandine
Publikováno v:
Guide pratique d'analyses dans les industries des céréales
Guide pratique d'analyses dans les industries des céréales, Lavoisier, 1997, Sciences et Techniques Agroalimentaires, 2-7430-0123-2
Guide pratique d'analyses dans les industries des céréales, Lavoisier, 1997, Sciences et Techniques Agroalimentaires, 2-7430-0123-2
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::acfcd8bacb2d2fc0b9df1b2e89d81e68
https://hal.inrae.fr/hal-02842738
https://hal.inrae.fr/hal-02842738
Publikováno v:
International Journal of Food Science and Technology
International Journal of Food Science and Technology, Wiley, 1996, 31, pp.77-83
International Journal of Food Science and Technology, Wiley, 1996, 31, pp.77-83
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a8052bcc8e8f9cdc3f0c45d6a8507344
https://hal.inrae.fr/hal-02684057
https://hal.inrae.fr/hal-02684057
Publikováno v:
VCH Publishers, 219 p., 1994, 1-56081-600-7
traduit de: FRE Biotransformation des produits céréaliers. Technique et Documentation Lavoisier, 1991
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fd4c8662a9e5b03b3fc64f7e635e9669
https://hal.inrae.fr/hal-02852595
https://hal.inrae.fr/hal-02852595