Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Godon, Blandine"'
Autor:
Ham, Horiya Nassiba, Mention, Matthieu M., Godon, Blandine, Brunissen, Fanny, Thomas, Manon, Allais, Florent, Lopez, Michel, Imatoukene, Nabila
Publikováno v:
In Process Biochemistry June 2024 141:190-198
Autor:
Combes, Jeanne, Imatoukene, Nabila, Couvreur, Julien, Godon, Blandine, Fojcik, Clémentine, Allais, Florent, Lopez, Michel
Publikováno v:
In Process Biochemistry November 2022 122 Part 2:357-362
Autor:
Combes, Jeanne, Imatoukene, Nabila, Couvreur, Julien, Godon, Blandine, Brunissen, Fanny, Fojcik, Clémentine, Allais, Florent, Lopez, Michel
Publikováno v:
In Bioresource Technology October 2021 337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Industries des Céréales
Industries des Céréales, 1999, pp.52
Journées ENSMIC
Journées ENSMIC, Nov 1998, Paris, France
Industries des Céréales, 1999, pp.52
Journées ENSMIC
Journées ENSMIC, Nov 1998, Paris, France
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::587ac337cbf0f95b6ea6e3c019779526
https://hal.inrae.fr/hal-02689543
https://hal.inrae.fr/hal-02689543
Autor:
Godon, Blandine
Publikováno v:
Guide pratique d'analyses dans les industries des céréales
Guide pratique d'analyses dans les industries des céréales, Lavoisier, 1997, Sciences et Techniques Agroalimentaires, 2-7430-0123-2
Guide pratique d'analyses dans les industries des céréales, Lavoisier, 1997, Sciences et Techniques Agroalimentaires, 2-7430-0123-2
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::acfcd8bacb2d2fc0b9df1b2e89d81e68
https://hal.inrae.fr/hal-02842738
https://hal.inrae.fr/hal-02842738
Publikováno v:
International Journal of Food Science and Technology
International Journal of Food Science and Technology, Wiley, 1996, 31, pp.77-83
International Journal of Food Science and Technology, Wiley, 1996, 31, pp.77-83
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a8052bcc8e8f9cdc3f0c45d6a8507344
https://hal.inrae.fr/hal-02684057
https://hal.inrae.fr/hal-02684057