Zobrazeno 1 - 10
of 462
pro vyhledávání: '"Gobbi, L."'
Autor:
GOBBI, L. H.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFESUniversidade Federal do Espírito SantoUFES.
Made available in DSpace on 2018-08-01T22:32:25Z (GMT). No. of bitstreams: 1 tese_10311_Dissertacao_v_final_GOBBI- FINAL.pdf: 10563037 bytes, checksum: 26ab182ce2fde3077c6ee36e12564cbd (MD5) Previous issue date: 2016-09-30
Este presente trabalho
Este presente trabalho
Externí odkaz:
http://repositorio.ufes.br/handle/10/7513
Autor:
GOBBI, L. C. A.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFESUniversidade Federal do Espírito SantoUFES.
Made available in DSpace on 2016-08-29T15:39:00Z (GMT). No. of bitstreams: 1 tese_6753_LorenaGobbi.pdf: 2085706 bytes, checksum: e24ca6cc6c57dfa0b53809e7ae2e04d6 (MD5) Previous issue date: 2013-08-19
A técnica de eletrofloculação foi utilizad
A técnica de eletrofloculação foi utilizad
Externí odkaz:
http://repositorio.ufes.br/handle/10/5332
Publikováno v:
International Journal of Nephrology and Renovascular Disease, Vol Volume 13, Pp 85-96 (2020)
Federico Nalesso,1 Leda Cattarin,1 Laura Gobbi,1 Antonio Fragasso,1 Francesco Garzotto,2 Lorenzo Arcangelo Calò1 1Department of Medicine, Nephrology, Dialysis and Transplantation Unit, University of Padova, Padova, Italy; 2Healthcare Directorate Uni
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/657aaeed007f41eeab61aa6cc961ebc4
Publikováno v:
In Energy Procedia November 2016 101:169-175
Autor:
Sabatini, L., Battistelli, M., Giorgi, L., Iacobucci, M., Gobbi, L., Andreozzi, E., Pianetti, A., Franchi, R., Bruscolini, F.
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 5 April 2016 306:115-123
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2014 145:584-592
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.