Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Gośliński, Michał"'
Autor:
Gośliński, Michał1 (AUTHOR) m.goslinski@cm.umk.pl, Nowak, Dariusz1 (AUTHOR), Mindykowski, Roman2 (AUTHOR), Kulewski, Wojciech2 (AUTHOR), Popławski, Cezary1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2024, Vol. 12 Issue 1, p172-179. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Education, Health and Sport, Vol 8, Iss 11, Pp 229-239 (2018)
Przybyszewska Justyna, Gośliński Michał, Rolirad Oliwia, Rakowski Andrzej. High level of serum hepcidin in the group of juniors training canoeing - preliminary report. Journal of Education, Health and Sport. 2018;8(11):229-239. eISNN 2391-8306. DO
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Education, Health and Sport, Vol 9, Iss 2, Pp 458-465 (2019)
Nowak Dariusz, Gośliński Michał, Popławski Cezary. Consumption of energy drinks in a group of young athletes. Journal of Education, Health and Sport. 2019;9(2):458-465. eISNN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.2579784 http://ojs.ukw.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6c761c696ac2f38b6cba6ca43dd77013
Autor:
Nowak, Dariusz1 (AUTHOR) d.nowak@cm.umk.pl, Gośliński, Michał1 (AUTHOR), Wojtowicz, Elżbieta2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2016, Vol. 19 Issue 6, p1317-1324. 8p. 3 Charts.