Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"Gođevac D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stanković-Jeremić Jovana, Gođevac Dejan, Ivanović Stefan, Simić Katarina, Trendafilova Antoaneta, Aćimović Milica, Milosavljević Slobodan
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 87, Iss 11, Pp 1237-1244 (2022)
The application of high performance thin layer chromatography (HPTLC)-based non-targeted metabolomics as a holistic approach to compare fingerprints of metabolite changes during Artemisia annua development is described. Images of HPTLC chromatograms
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab3bf2e79ad7494f84e6b62a89f321c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ivanović Stefan, Mandrone Manuela, Simić Katarina, Ristić Mirjana, Todosijević Marina, Mandić Boris, Gođevac Dejan
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 86, Iss 12, Pp 1195-1203 (2021)
Oregano is one of the most used culinary herb and it is often adulterated with cheaper plants. In this study, GC–MS was used for identification and quantification of metabolites from 104 samples of oregano (Origanum vulgare and O. onites) adulterat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f2c0e6553a24073b2114cd4570ce426