Zobrazeno 1 - 10
of 181
pro vyhledávání: '"Go, Gwang‐woong"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moyo, Knowledge Mudhibadhi, Choi, Jieun, Chang, Jiyeon, Soedono, Shindy, Nguyet, Dan Vo Hoang, Song, Yu-Ri, Park, Soo Jin, Go, Gwang-Woong, Lee, Do Yup, Cho, Kae Won
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry December 2022 110
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Sep2024, Vol. 33 Issue 12, p2857-2864, 8p
Autor:
Park, Hyejeong, Ha, Hyunju, Lee, Hyeji, Lee, Gyeongwhan, Go, Gwang‐woong, Yoon, Tae Mi, Kim, Tae Yeol, Kim, Wooki
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research; Aug2024, Vol. 68 Issue 15, p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Oct2024, Vol. 33 Issue 13, p2903-2917, 15p
Autor:
Go, Gwang-Woong, 1979
We hypothesized that supplementation of dietary conjugated linoleic acid (CLA) and arginine singly or in combination would increase animal performance and meat quality by decreasing adiposity and increasing lean mass in growing-finishing pigs. Sixtee
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1969.1/ETD-TAMU-2010-12-8365
Autor:
Lee, Haneul, Kang, Eun Young, Lee, Joowon, Kim, Yejin, Kang, Sumin, Kim, Hayoon, Kim, Hyun Kyung, Gang, Gyoungok, Lee, Sang-gil, Lei, Cao, Go, Gwang-woong
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; May2024, Vol. 33 Issue 6, p1449-1457, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.