Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Gnodi E"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GNODI, ELISA
La malattia celiaca è un’enteropatia multifattoriale a base autoimmune, che si sviluppa in soggetti portatori dei polimorfismi genetici HLA-DQ2/DQ8, che introducono il glutine con la dieta. Anche se per definizione questo background genetico è ne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1299::a9fb8f2d6a2bd555d7957a456af4eb38
https://hdl.handle.net/10281/405197
https://hdl.handle.net/10281/405197
Publikováno v:
World Journal of Gastroenterology
Celiac disease (CeD) is a multifactorial autoimmune disorder spread worldwide. The exposure to gluten, a protein found in cereals like wheat, barley and rye, is the main environmental factor involved in its pathogenesis. Even if the genetic predispos
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6365bff4803be83ee12d713029c9b3f8
http://hdl.handle.net/10281/352597
http://hdl.handle.net/10281/352597
The use of nanoparticles (NPs) has surely grown in recent years due to their versatility, with a spectrum of applications that range from nanomedicine to the food industry. Recent research focuses on the development of NPs for the oral administration
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c7e64555700c1b288c01857ae9ad9335
http://hdl.handle.net/10281/375718
http://hdl.handle.net/10281/375718