Zobrazeno 1 - 10
of 176
pro vyhledávání: '"Gnaphalium polycaulon"'
Autor:
Shanmugapriya, Karuppusamy, Palanisamy, Subramanian, Boomi, Pandi, Subaskumar, Rathinasamy, Ravikumar, Sundaram, Thayumanavan, Thangavelu
Publikováno v:
In Journal of Drug Delivery Science and Technology February 2021 61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Thangavelu Thayumanavan, Periaswamy Sivagnanam Saravana, Karuppusamy Shanmugapriya, Rajakumari Karuppusamy
Publikováno v:
Indian Journal of Pharmaceutical Education and Research. 55:s233-s241
Autor:
L. Apaza Ticona, M. Ortega Domenech, M.J. Puerto Madorrán, A. Rumbero Sánchez, B. Hervás Povo
Publikováno v:
Journal of ethnopharmacology. 282
Ethno-pharmacological relevance Gnaphalium polycaulon commonly known as “cudweed” has been used throughout South America as an infusion to treat colds, bronchitis, fever or pneumonia. Aim of the study This study aimed to determine the antibacteri
Autor:
P Srikanth Reddy, Damineni Saritha, P. Subhash Chandra Bose, Gokul Subramanian Ravi, Vuppula Sruthi
Publikováno v:
International Journal of Pharma Research and Health Sciences. 7:3105-10
Autor:
Luis Apaza Ticona, Belén Hervás Povo, Andreea Madalina Serban, Sandra Adeva Antona, Ángel Rumbero Sánchez
Publikováno v:
Revista Brasileira de Farmacognosia. 32:122-126
Autor:
Wongsa Jittimon, Aichayawanich Sawanit
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 187, p 04010 (2020)
This research aimed to study effects of Chew-Kuk on physical properties of waxy rice starch gel. Sensory evaluation, color and textural profiles were determining criteria used to evaluate the waxy rice starch gel with added Chew-Kuk. The experimental
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa1ac3e68eba4d2e92bd2de79255bb25