Zobrazeno 1 - 10
of 527
pro vyhledávání: '"Glycosynthase"'
Autor:
Ye-Yang Yu, Si-Yu Zhang, Jia-Hui Sun, Yu-Yang Li, Yao-Yao Zhang, Ai-Min Lu, Li Liu, Josef Voglmeir
Publikováno v:
Food Materials Research, Vol 4, Iss 1, Pp 1-6 (2024)
Extracts of Stevia rebaudiana Bertoni plant leaves contain a mixture of diterpene glycosides which possess high sweetness and are used as non-caloric sweeteners in foods and beverages. One of the most abundant of these steviol glycosides is Rebaudios
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4a6fd66b5a347cdae99be2d6555bac3
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 18, p 6591 (2023)
Chitooligosaccharides (COSs) are b-1,4-linked homo-oligosaccharides of N-acetylglucosamine (GlcNAc) or glucosamine (GlcN), and also include hetero-oligosaccharides composed of GlcNAc and GlcN. These sugars are of practical importance because of their
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3be52976fd314c2eb345a8a15257cd09
Autor:
Ana Pozo-Rodríguez, Juan A. Méndez-Líter, Rocío García-Villalba, David Beltrán, Eva Calviño, Andrés G. Santana, Laura I. de Eugenio, Francisco Javier Cañada, Alicia Prieto, Jorge Barriuso, Francisco A. Tomás-Barberán, María Jesús Martínez
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 1, p 85 (2022)
Resveratrol is a natural polyphenol with antioxidant activity and numerous health benefits. However, in vivo application of this compound is still a challenge due to its poor aqueous solubility and rapid metabolism, which leads to an extremely low bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56cd449397f94bc8a47b884c143da8c3
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 8 (2020)
Asparagine (N)-linked glycosylation is one of the most common co- and post-translational modifications of both intra- and extracellularly distributing proteins, which directly affects their biological functions, such as protein folding, stability and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7784018b952047eda94e59daec0ece2b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michaela Hovorková, Pavla Bojarová, Vladimír Křen, Lucie Petrásková, Natalia Kulik, Dorota Konvalinková
Publikováno v:
ChemCatChem. 13:4532-4542
Autor:
Suwadee Chokchaisiri, Jaggaiah N. Gorantla, Santhi Maniganda, Lukana Ngiwsara, Jisnuson Svasti, Phannee Sawangareetrakul, S. Pengthaisong, James R. Ketudat Cairns, Prasat Kittakoop
Publikováno v:
ACS Omega
ACS Omega, Vol 6, Iss 39, Pp 25710-25719 (2021)
ACS Omega, Vol 6, Iss 39, Pp 25710-25719 (2021)
α-Glucosyl triazoles have rarely been tested as α-glucosidase inhibitors, partly due to inefficient synthesis of their precursor α-d-glucosylazide (αGA1). Glycosynthase enzymes, made by nucleophile mutations of retaining β-glucosidases, produce
Autor:
Shou Takashima, Sugawara Shuichi, Kenji Osumi, Akio Matsuda, Wataru Tsukimura, Masaki Kurogochi, Mamoru Mizuno, Yoshio Takada, Masako Mori, Junko Amano
Publikováno v:
Glycobiology. 31:1401-1414
Immunoglobulin G (IgG) has a conserved N-glycosylation site at Asn297 in the fragment crystallizable (Fc) region. Previous studies have shown that N-glycosylation of this site is a critical mediator of the antibody’s effector functions, such as ant
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.