Zobrazeno 1 - 10
of 21 505
pro vyhledávání: '"Glycine max (L) Merrill"'
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7544-7551. 8p.
Autor:
Anand, Kumar Jai1 kumarjaianand@jnkvv.org, Shrivastava, M. K.1, Amrate, Pawan K.1, Patel, Teena1, Singh, Yogendra1
Publikováno v:
International Journal of Bio-Resource & Stress Management. Oct2024, Vol. 15 Issue 10, p1-12. 12p.
Autor:
Sahu, D.1, Gill, B. Singh2, Sirari, A.2, Pradhan, M.3 madhuripradhan44@gmail.com, Sahu, N.3, Kumar, A.4, Rani, A.5
Publikováno v:
Legume Research: An International Journal. Oct2024, Vol. 47 Issue 10, p1673-1679. 7p.
Autor:
Furlanetto, Renato Herrig1 (AUTHOR) mrnanni@uem.br, Crusiol, Luís Guilherme Teixeira2 (AUTHOR) luis.crusiol@colaborador.embrapa.br, Nanni, Marcos Rafael1 (AUTHOR), de Oliveira Junior, Adilson2 (AUTHOR) adilson.oliveira@embrapa.br, Sibaldelli, Rubson Natal Ribeiro2 (AUTHOR) rubson.sibaldelli@embrapa.br
Publikováno v:
Remote Sensing. Jun2024, Vol. 16 Issue 11, p1900. 24p.
Publikováno v:
Legume Research: An International Journal. Jul2024, Vol. 47 Issue 7, p1185-1190. 6p.
Publikováno v:
Plant Varieties Studying and Protection, Vol 20, Iss 3, Pp 166-173 (2024)
Мета. Здійснити комплексне вивчення та оцінювання нових сортів сої культурної [Glycine max (L.) Merrill] ранньої групи стиглості (тривалість періо
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed6ac16d5033428e8e737c2ca8eb7761
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.