Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Glutopeak test"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 10, Pp e20522- (2023)
This study introduces a novel machine learning methodology for predicting GlutoPeak test parameters from image data, leveraging AutoKeras and transfer learning. The GlutoPeak test is a tool used in the baking industry to evaluate the properties of fl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49cae147ea8543d9b3754263d0668aac
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 4, Iss 4, Pp 174-181 (2021)
Much recent researches have demonstrated that the quality of freshly-harvested wheat could be improved during postharvest maturation by determinating the rheological properties. However, this process is time-consuming and complex. This study aimed to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cebd5b6529504826b6b256826a4420ff
Autor:
Marina Schopf, Katharina Anne Scherf
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 3, Iss , Pp 322-328 (2020)
Vital gluten is a by-product of wheat starch production and commonly used in bread making, but its quality is difficult to predict. The most accurate method to determine vital gluten quality is the baking experiment, but this approach is time- and la
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24443490afda4dadacb1ab46be5c8c66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katharina Anne Scherf, Marina Schopf
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 3, Iss, Pp 322-328 (2020)
Current Research in Food Science
Current Research in Food Science
Vital gluten is a by-product of wheat starch production and commonly used in bread making, but its quality is difficult to predict. The most accurate method to determine vital gluten quality is the baking experiment, but this approach is time- and la
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 79:73-79
The GlutoPeak test can predict wheat flour quality by measuring gluten aggregation properties in a short time and using a small amount of sample; thus it has usefulness along the entire wheat delivery chain. However, no information on the suitability
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.