Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Glutinous rice tapai"'
Autor:
Yusmarini, Shanti Fitriani, Vonny Setiaries Johan, Netti Herawati, Irhamdi, Emma Riftyan, Usman Pato
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 18 (2024)
Tapai is a traditional Indonesian food usually made from cassava and glutinous rice. The study aims to determine natural dyes that produce the highest quality probiotic glutinous rice tapai. The study was conducted experimentally using a complete ran
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bf5670f69ff472f8eb4df0394ed18c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.