Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Gluten-free menu"'
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Volume: 36, Issue: 4, Pages: 912-918, Published: 17 FEB 2020
Resumen Introducción y objetivos: analizar el perfil alimentario y el valor nutricional de los menús adaptados para celiacos ofertados en los comedores de los centros escolares de Granada capital y área metropolitana. Material y métodos: estudio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::3f0eabd2e7e78a3e8220ec4bf77e055c
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000400024&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112019000400024&lng=en&tlng=en
Autor:
Valentan, Sara
Namen naše raziskave je bil ovrednotiti klasični in brezglutenski (BG) jedilnik dveh tednov v vrtcu, določiti vsebnost hranil v obeh z obdelavo jedilnikov v programu OPKP (Odprta platforma za klinično prehrano). Sestavo obeh jedilnikov smo primer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::d6dd1789da69453622fe424b1bbb6d8f
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=113554&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=113554&dn=
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.