Zobrazeno 1 - 10
of 201
pro vyhledávání: '"Glucotropaeolin"'
Autor:
Alessia Panusa, Francesca Romana Mammone, Paola Rotundo, Giuseppina Multari, Giovanna Palazzino, Francesca Romana Gallo
Publikováno v:
Separations, Vol 11, Iss 9, p 254 (2024)
Carica papaya Linn. is one of the most common plants in almost all tropical countries. Its fruit is widely used as food or an ointment in traditional medicine. It is one of the few tropical fruits to contain glucotropaeolin (benzyl glucosinolate) det
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42f5fc6642a642bb82c1eb1cff375e67
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 2, p 257 (2023)
Pancreatic ductal adenocarcinoma (PDAC) has naturally aggressive characteristics including postoperative recurrence, resistance to conventional treatment, and metastasis. Surgical resection with chemotherapeutic agents has been conducted as the major
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28d69b250b894d2ba076c637bae4a486
Autor:
Insyirah-Hannah Ruhaizat-Ooi, Rabiatul-Adawiah Zainal-Abidin, Nur Syatila Ab Ghani, Nor Afiqah-Aleng, Hamidun Bunawan, Norfarhan Mohd-Assaad, Zeti-Azura Mohamed-Hussein, Sarahani Harun
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 10, p 2508 (2022)
Glucosinolates (GSLs) and cyanogenic glycosides (CGs) fulfil functions in plant defence and have been reported to be anticancer agents. Generally, GSL-containing plants do not produce CG, and vice versa, CG-containing plants do not synthesise GSLs. H
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/684a0d6f4cef437893e99b8c981c839b
Publikováno v:
Economic Botany, 2006 Oct 01. 60(3), 254-264.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4257115
Autor:
Luciano Henrique Campestrini, Monique A G Silva, Mário Sérgio Mantovani, Carmen Lúcia de Oliveira Petkowicz, Simone Cristine Semprebon, Raquely M Lenzi, Selma Faria Zawadzki-Baggio, Jonas Augusto Rizzato Paschoal, Juliana Bello Baron Maurer
Publikováno v:
Nutrition and Cancer. 74:1322-1337
The consumption of glucosinolate (GL)-rich foods, including Brassica vegetables, such as mustard, broccoli, and maca, is associated with decreased risk of developing cancer. The GL content in maca, which is recognized as a "superfood", is approximate
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miyuki Kodera, Yuki Ueno, Toshihiko Osawa, Akiko Hirai, Mitsuhiko Nakada, Shin-ichiro Yokoyama
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science and Vitaminology. 66:481-487
We determined the physiological effects of glucotropaeolin-rich lyophilized garden cress sprout powder (GC) administered to fasting and nonfasting mice. High-performance liquid chromatography analysis revealed glucotropaeolin (57.4±1.1 mg/g dry weig
Autor:
Ivica Blažević, Franko Burčul, Petra Brzović, Sabine Montaut, Azra Đulović, Mirko Ruščić, Patrick Rollin, Vedrana Čikeš Čulić
Publikováno v:
Molecules
Volume 26
Issue 17
Molecules, Vol 26, Iss 5183, p 5183 (2021)
Volume 26
Issue 17
Molecules, Vol 26, Iss 5183, p 5183 (2021)
Glucosinolates (GSLs) from Lepidium graminifolium L. were analyzed qualitatively and quantitatively by their desulfo-counterparts using UHPLC-DAD-MS/MS technique and by their volatile breakdown products-isothiocyanates (ITCs) using GC-MS analysis. Th