Zobrazeno 1 - 10
of 1 580
pro vyhledávání: '"Glucosylation"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chung-Yao Hsu, Jia-Yin Yeh, Chun-Ya Chen, Hui-Yu Wu, Meng-Hsuan Chiang, Chia-Lin Wu, Hwai-Jeng Lin, Cheng-Hsun Chiu, Chih-Ho Lai
Publikováno v:
Virulence, Vol 12, Iss 1, Pp 2341-2351 (2021)
Helicobacter pylori infection is associated with several gastrointestinal diseases, including gastritis, peptic ulcers, and gastric cancer. Infection of cells with H. pylori is dependent on lipid rafts, which are cholesterol-rich microdomains located
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eecd91367921428396199cad98abf7bf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 15, p 5644 (2023)
Controlling the stereoselectivity of 1,2-cis glycosylation is one of the most challenging tasks in the chemical synthesis of glycans. There are various 1,2-cis glycosides in nature, such as α-glucoside and β-mannoside in glycoproteins, glycolipids,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f14a9ef137b44ab8781f99ec3847958
Autor:
Carole Lambert, Perrine Lemagnen, Eglantine Don Simoni, Jane Hubert, Alexis Kotland, Chantal Paulus, Audrey De Bizemont, Sylvie Bernard, Anne Humeau, Daniel Auriol, Romain Reynaud
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 9, p 3891 (2023)
Baicalin is a biologically active flavone glucuronide with poor water solubility that can be enhanced via glucosylation. In this study, the transglucosylation of baicalin was successfully achieved with CGTases from Thermoanaerobacter sp. and Bacillus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1587e849cd4942b091145b4d3616e5e2
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 9, p 3789 (2023)
Corynebacterium glutamicum has been regarded as a food-grade microorganism. In recent years, the research to improve the activities of beneficial therapeutics and pharmaceutical substances has resulted in the engineering of the therapeutically favora
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b60c2cc28171486bbe808c3c8bf6b2cf
Autor:
Jiao Li, Ge Qu, Na Shang, Peng Chen, Yan Men, Weidong Liu, Zelong Mei, Yuanxia Sun, Zhoutong Sun
Publikováno v:
Green Synthesis and Catalysis, Vol 2, Iss 1, Pp 45-53 (2021)
Regioselective syntheses of glycosides using modern chemical methods suffer from the need to invoke multiple steps of protection and deprotection, and even then product mixtures may occur. Discovering and tuning by mutagenesis glycosyltransferases (G
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d2af31995f948f193053d748363550a
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 11, p 3405 (2022)
Corynebacterium glutamicum is traditionally known as a food-grade microorganism due to its high ability to produce amino acids and its endotoxin-free recombinant protein expression factory. In recent years, studies to improve the activities of useful
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/751dc7ad94154151ac97b63dd1665410