Zobrazeno 1 - 10
of 219
pro vyhledávání: '"Glucose release"'
Publikováno v:
Physiological Reports, Vol 12, Iss 18, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract In cirrhotic patients, compromised hepatocyte function combined with disturbed hepatic blood flow could affect hepato‐splanchnic substrate and metabolite fluxes and exacerbate fatigue during exercise. Eight cirrhotic patients performed inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f21298de2398453c8c2ba5a60455d2a3
Autor:
Zexi Li, Yunfei Li, Yufei Zhao, Guifu Wang, Rujie Liu, Yue Li, Qamar Aftab, Zewei Sun, Qingzhen Zhong
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol 15, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Background Promoting the synchronization of glucose and amino acid release in the digestive tract of pigs could effectively improve dietary nitrogen utilization. The rational allocation of dietary starch sources and the exploration of approp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e51e7c6c5474e65b9d9066fe7836c44
Development of Polyvinyl Alcohol Hydrogels for Controlled Glucose Release in Biomedical Applications
Autor:
Rosa M. Quispe-Siccha, Osvaldo I. Medina-Sandoval, Abraham Estrada-Tinoco, Jorge A. Pedroza-Pérez, Adolfo Martínez-Tovar, Irma Olarte-Carrillo, Rafael Cerón-Maldonado, Arturo Reding-Bernal, Juan C. López-Alvarenga
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 10, p 668 (2024)
Polyvinyl alcohol (PVA) hydrogels have a wide range of applications in the pharmaceutical and biomedicine fields due to their exceptional biophysical properties. The study focuses on preparing and characterizing capsule-shaped PVA hydrogels to enhanc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d5d343b2e084ed7bd9eb342eacbfb44
Publikováno v:
Bioengineering, Vol 11, Iss 2, p 107 (2024)
Miniaturized cultivation systems offer the potential to enhance experimental throughput in bioprocess development. However, they usually lack the miniaturized pumps necessary for fed-batch mode, which is commonly employed in industrial bioprocesses.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c381ce485f74f36a6a0ded6589967d2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effect of natural gums on pasting, rheological, structural and hydrolysis properties of kudzu starch
Autor:
Xinming Zhang, Ke Zhang, Ning Yang, Yaqian Xiao, Yonghong Peng, Zhigang Han, Wei Su, Guihong Sun, Jun Wang
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100607- (2023)
Hydrocolloids have been widely used to adjust properties of natural starches, but related research on kudzu starch is still rare. In this study, we investigated the effects of gum arabic (AG), sodium alginate (SA), locust bean gum (LG), and guar gum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf8fa44ba0ac40b8acb0168caa36fbc7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.