Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Gluconodeltalactone"'
Autor:
D. Radisic, Milan Ž. Baltić, G. Vojinovic, Sava Buncic, D. Smiljanic, Vlado Teodorović, Lj. Paunović
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
Fermented sausages were made experimentally with addition of 0.3% (w/w) gluconodeltalactone (GDL) or a starter culture of Lactobacillus plantarum, unable to produce histamine or tyramine. Controls were produced without GDL and starter culture. During
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::95bcbc0820267df53d3a7c0f5b0ec9dd
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/64
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.