Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Gluconodeltalactone"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Radisic, Milan Ž. Baltić, G. Vojinovic, Sava Buncic, D. Smiljanic, Vlado Teodorović, Lj. Paunović
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
Fermented sausages were made experimentally with addition of 0.3% (w/w) gluconodeltalactone (GDL) or a starter culture of Lactobacillus plantarum, unable to produce histamine or tyramine. Controls were produced without GDL and starter culture. During
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::95bcbc0820267df53d3a7c0f5b0ec9dd
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/64
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Principato, Mario A.1 mario.principato@unipg.it, Cascone, Salvatore2, Goga, Beniamino T. Cenci1, Moretta, Iolanda1, Principato, Simona3
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety. 2018, Vol. 7 Issue 2, p76-78. 3p.
Publikováno v:
Foods; Sep2023, Vol. 12 Issue 17, p3222, 27p
Biogenic Amines Formation Mechanism and Determination Strategies: Future Challenges and Limitations.
Autor:
Ahmad, Waqas1 (AUTHOR), Mohammed, G. I.1,2 (AUTHOR), Al-Eryani, D. A.1 (AUTHOR), Saigl, Z. M.1 (AUTHOR), Alyoubi, A. O.1 (AUTHOR), Alwael, H.1 (AUTHOR), Bashammakh, A. S.1 (AUTHOR), O'Sullivan, C. K.3 (AUTHOR), El-Shahawi, M. S.1 (AUTHOR) malsaeed@kau.edu.sa
Publikováno v:
Critical Reviews in Analytical Chemistry. 2020, Vol. 50 Issue 6, p485-500. 16p.
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research (2450-7393); Dec2021, Vol. 65 Issue 4, p477-481, 5p
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Aug2015, Vol. 35 Issue 3, p395-402. 8p.
Autor:
Dardevet, Dominique, Mosoni, Laurent, Savary-Auzeloux, Isabelle, Peyron, Marie-Agnès, Polakof, Sergio, Rémond, Didier
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society; May2021, Vol. 80 Issue 2, p207-220, 14p