Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Glušac Jovana"'
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 71, Iss 2, Pp 293-303 (2019)
Two fractions of Class III peroxidases (POX; EC 1.11.1.7), soluble and ionically bound to the cell wall, were partially purified from bean and maize roots and characterized. According to the measured Km, both the soluble and ionically bound to the ce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d3c1e62d1c94fb68cfe555113a95db4
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2015, Iss 46, Pp 45-54 (2015)
The aim of this work was to examine the possibility of preparation of acidophilus milk and probiotic yoghurt by processing of milk (1%, 2.8% and 3.2% w/w fat) enriched with honeybee pollen (0.6% w/w). The quality of produced fermented milks was fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb044fe3f33e4dd8a51aa02dbaf159a9
Publikováno v:
In Food Structure July 2024 41
Autor:
Glusac, Jovana, Fishman, Ayelet
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology June 2021 112:507-517
Autor:
Glusac, Jovana, Davidesko-Vardi, Ilil, Isaschar-Ovdat, Sivan, Kukavica, Biljana, Fishman, Ayelet
Publikováno v:
In Food Research International February 2019 116:370-378
Autor:
Glusac, Jovana, Davidesko-Vardi, Ilil, Isaschar-Ovdat, Sivan, Kukavica, Biljana, Fishman, Ayelet
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2018 82:53-63
Publikováno v:
In Food Research International October 2017 100 Part 1:407-415
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.