Zobrazeno 1 - 10
of 360
pro vyhledávání: '"Glove use"'
Autor:
Mireille Dekker, Rosa van Mansfeld, Marjon Borgert, Jolanda Maaskant, Frederique Paulus, Annamarike Seller, Irene P. Jongerden
Publikováno v:
Antimicrobial Resistance and Infection Control, Vol 13, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
Abstract Background The application of hand hygiene (HH) and the use of non-sterile gloves (NSG) in daily care is highly intertwined. We aimed (1) to assess the combined application of HH and NSG among nurses and (2) to explore determinants that infl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8a6d37f88114504a69a4a3041291b67
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 11, Pp 100146- (2023)
Hand hygiene is critical in the food service industry. Bacteria can easily be transferred between different surfaces to food during food preparation. Common hygiene practices include hand washing and usage of disposable gloves. Food handlers are ofte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6e83b30fc1a4478977a05211f1967f2
Publikováno v:
BMC Infectious Diseases, Vol 22, Iss 1, Pp 1-9 (2022)
Abstract Background Healthcare-associated infections are a major threat to patient safety, particularly vulnerable elderly living in nursing homes, who have an increased risk of infections and mortality. Although good hand hygiene is the most effecti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e12b73d4213f479bb596a9622117a916
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Technology, Vol 62, Iss 6, Pp 912-921 (2020)
We examined the rates of pathogenic bacterial cross-contamination from gloves to meat and from meat to gloves during pork processing under meat-handling scenarios in transfer rate experiments of inoculated pathogens. The inoculated pork contained
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07c1049cd057468a84c522124ce637b0
Autor:
Lisa Kobos, Kim Anderson, Laura Kurth, Xiaoming Liang, Caroline P. Groth, Lucy England, A. Scott Laney, M. Abbas Virji
Publikováno v:
Buildings, Vol 12, Iss 12, p 2216 (2022)
Healthcare facility staff use a wide variety of cleaning and disinfecting products during their daily operations, many of which are associated with respiratory or skin irritation or sensitization with repeated exposure. The objective of this study wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccd904cdd8c04aaaaad181483b5fa1e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Anna Garus-Pakowska
Publikováno v:
Journal of Medical Science, Vol 89, Iss 3 (2020)
Aim. Handwashing is the easiest way to prevent infection but is often neglected. The purpose of the study was to identify the barriers limiting the respect for hygiene procedures by nurses. Material and Methods. The study involved direct quasi-parti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4cef6853c144d4db42367d9ce70889a