Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Gloess, Alexia N."'
Autor:
Sánchez López, José A., Wellinger, Marco, Gloess, Alexia N., Zimmermann, Ralf, Yeretzian, Chahan
Publikováno v:
In International Journal of Mass Spectrometry 25 April 2016 401:22-30
Autor:
Wieland, Flurin, Neff, Angela, Gloess, Alexia N., Poisson, Luigi, Atlan, Samuel, Larrain, Diego, Prêtre, Daniel, Blank, Imre, Yeretzian, Chahan
Publikováno v:
In International Journal of Mass Spectrometry 15 August 2015 387:69-77
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2015 174:637-642
Autor:
Gloess, Alexia N., Vietri, Anita, Wieland, Flurin, Smrke, Samo, Schönbächler, Barbara, López, José A. Sánchez, Petrozzi, Sergio, Bongers, Sandra, Koziorowski, Thomas, Yeretzian, Chahan
Publikováno v:
In International Journal of Mass Spectrometry 15 May 2014 365-366:324-337
Autor:
Klawitter Marina, Quero Lilian, Klasen Juergen, Gloess Alexia N, Klopprogge Babette, Hausmann Oliver, Boos Norbert, Wuertz Karin
Publikováno v:
Journal of Inflammation, Vol 9, Iss 1, p 29 (2012)
Abstract Background As proinflammatory cytokines seem to play a role in discogenic back pain, substances exhibiting anti-inflammatory effects on intervertebral disc cells may be used as minimal-invasive therapeutics for intradiscal/epidural injection
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf214a7b21f944ddb0a8be831c40f763
Publikováno v:
Journal of Chemical Physics; 3/21/2008, Vol. 128 Issue 11, p114312, 9p, 3 Charts, 8 Graphs
Proton transfer reaction time of flight mass spectrometry is a powerful tool to analyse on-line processes with a high mass resolution. Here, the formation of volatile organic compounds (VOCs) during the coffee roasting process was monitored. A variat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3760::188ce348cedbc10174741ea2a792b050
https://hdl.handle.net/11475/5488
https://hdl.handle.net/11475/5488
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Over the last decade, PTR-MS has made major contributions to the progress in coffee research. The research group Analytic and Analytical Technologies at the Zurich University of Applied Sciences in Wädenswil, has established over the last two years
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3760::a1124d7ab22468349abe134b1b3ef4d0
https://hdl.handle.net/11475/5493
https://hdl.handle.net/11475/5493