Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Globalized food"'
Publikováno v:
Economia Agro-Alimentare, Vol 22, Iss 1 (2020)
This article explores attitudes of hospitality stakeholders (HSs) and consumers towards fish gastronomy in the Czech Republic with an emphasis on traditional recipes and the impact of globalization. For the exploration of HSs’ attitudes, qualitativ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d4960fb6696439badf9e2251c73fdbb
Autor:
Ka‐Ming Mak, Winston
Publikováno v:
Asian Education and Development Studies, 2012, Vol. 1, Issue 2, pp. 181-201.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/20463161211240142
Publikováno v:
Economia Agro-Alimentare, Vol 22, Iss 1 (2020)
This article explores attitudes of hospitality stakeholders (HSs) and consumers towards fish gastronomy in the Czech Republic with an emphasis on traditional recipes and the impact of globalization. For the exploration of HSs' attitudes, qualitative
This article explores attitudes of hospitality stakeholders (HSs) and consumers towards fish gastronomy in the Czech Republic with an emphasis on traditional recipes and the impact of globalization. For the exploration of HSs’ attitudes, qualitativ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::880eb736584619b116a71f1ef740c1e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.